„Mały Mistrz” – przedłużamy nabór wniosków
Aktualności

„Mały Mistrz” – przedłużamy nabór wniosków

W związku z dużym zainteresowaniem, wyrażającym się kierowanymi do nas drogą telefoniczną i mailową licznymi zapytaniami, Fundacja Rozwoju Kultury Fizycznej podjęła decyzję o przedłużeniu terminu naboru wniosków aplikacyjnych do projektu „Mały Mistrz”  w ramach programu „Sport Wszystkich Dzieci”. Do składania wniosków aplikacyjnych, zgodnie z regulaminem naboru, zapraszamy wszystkie zainteresowane szkoły podstawowe z województwa pomorskiego i […]

W związku z dużym zainteresowaniem, wyrażającym się kierowanymi do nas drogą telefoniczną i mailową licznymi zapytaniami, Fundacja Rozwoju Kultury Fizycznej podjęła decyzję o przedłużeniu terminu naboru wniosków aplikacyjnych do projektu „Mały Mistrz”  w ramach programu „Sport Wszystkich Dzieci”.

Do składania wniosków aplikacyjnych, zgodnie z regulaminem naboru, zapraszamy wszystkie zainteresowane szkoły podstawowe z województwa pomorskiego i kujawsko pomorskiego.

Wydrukowane, wypełnione, opieczętowane oraz podpisane dokumenty należy zeskanować i przesłać w formie elektronicznej do dnia 5 maja 2016 r. na adres: maly.mistrz@frkf.pl 

oraz w formie papierowej w terminie do 11 maja 2016 r. (decyduje data stempla pocztowego) na adres: Fundacja Rozwoju Kultury Fizycznej w Pucku, ul. Lipowa 3, 84-100 Puck.

Zakwalifikowane do projektu szkoły poinformujemy o tym drogą mailową oraz poprzez umieszczenie informacji o wynikach naboru na str.www.frkf.pl. w dniu 6 maja 2016 r.

Dokumenty aplikacyjne projektu „Mały Mistrz” do pobrania:

Wniosek Mały Mistrz 2016

Regulamin naboru Mały Mistrz 2016

Załącznik nr 1 – Zasady uczestnictwa w projekcie Mały Mistrz 2016

Załącznik nr 2 – Oświadczenie o kontynuacji lub wycofaniu klas z udziału w projekcie Mały Mistrz w roku szkolnym 2016-2017 w latach wcześniejszych

Załącznik nr 3 – Oświadczenie Szkoły

Zespół FRKF                                                                                                                    Puck 28.04.2016 r.